V soboto 3.12.2022 smo se še zadnjič v letos zbrali v Termah Vivat, na predavanju “Bolnik za bolnika”. Priložnost smo izkoristili, da našim članom predamo najnovejše informacije v zvezi z napredkom zdravljenja hemofilije, da jim predstavimo, kaj vse je društvo v tem letu doseglo, da tistim, ki želijo omogočimo fizioterapevtsko obravnavo in da jih, ker je Miklavž skoraj že tu, obdarimo.

V izobraževalnem delu programa je predsednik društva Dominik Zver predstavil pregled delovanja Krvnih bratov v letu 2022. Sledilo je predavanje Uroša Brezavšček s povzetkom najzanimivejših predavanj z letošnjega kongresa EHC v Copenhagnu. Povzetek predavanj bomo objavili v kratkem. Svoje letošnje delovanje in pa tudi izkušnjo EHCja je predstavila tudi fizioterapevtka Sandra Fabjan.

Ker smo tekom leta bili zelo pridni, smo redno telovadili in bili adherentni, nas je obiskal tudi Miklavž in vsem prinesel darila. Najbolj so jih bili veseli naši najmanjši člani. Obdaritvi je sledilo okusno kosilo. Potem pa je fizioterapevtka Sandra Fabjan na individualnih obravnavah poskrbela tudi za naše sklepe, ki smo jih pogreli v bazenih term in v savni.

Na tem mestu bi se radi zahvalili še našima sponzorjema podjetju Novo Nordisk in podjetju Roche, ki sta nam omogočila izvedbo tega dogodka.

Predavanje “Bolnik za bolnika”
Tagged on:                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *